Sportsbetting og oddsregning

Oddsregnskap og eksperter

Sportsbetting og oddsregnskap
Mange sportsbettingsider har en historikk over tidligere odds. Det kan være lurt å titte på denne oversikten for å sjekke at oddstipsene har vært gode eller rett slett bommet med flere mil. Oddsregnskapene er også en fin måte å teste ut kampanalysen din. Bruk tidligere odds og gjør en oddsanalyse og se om du kommer frem noenlunde samme tall. Deretter kan du også teste om din predikasjon var riktig ved å lete opp resultatet av et veddemål. Det er en flott måte å gjøre en kampanalyse på uten å måtte stresse eller ha for lite tid. Du risikerer heller ingenting og får mer trening i å analysere oddsen.

Sportsbetting og oddstips
Når du spiller på oddsen så kan du benytte deg av oddseksperter. Mange sportsbettingsider har oddseksperter som virkelig kan en sport eller event. Benytt deg gjerne av dem, men ikke stol blindt på oddseksperter. Du kan gjøre din egen kampanalyse og deretter sammenligne med oddseksperter for å så ta et valg. Hvis du er interessert i mindre kjente sporter eller eventer så er det ikke sikkert at det finnes oddstips. Og besøke gjerne flere sportsbettingsider og sammenlign ulike oddstips. Det er ikke uvanlig av oddsekspertene er uenig seg i mellom. Husk at selv oddseksperter har sine dårlige dager. Hvis du er usikker på om en oddsekspert er til å stole på, så kan du jo sjekke ut utfallet uten å satse.

Sportsbetting og variasjon av maks utbetaling
For å sikre at veddemål er lønnsomt for både sportsbettingsider og oddsspillere så er det et tak på hvor mye du kan vinne og dessuten maks innsats. Dette er jo fornuftig ettersom enkelte veddemål er svært enkle å forutsi. Innsatsen kan også variere i ulike oddspill. Dette er avhengig av hvor bra oddseksperter mener veddemålet er. Dette blir gjort ved å vurdere hvor stor verdi et veddemål har. For å finne maks innsats og utbetaling må du besøke en sportsbettingside. Disse tallene er lett tilgjengelig og selv om det er grense på utbetaling av gevinster, så betyr det ikke at grensen er svært høy. Uansett så kryr det av sportsbetting sider på nett, slik at dersom du vil vinne mer enn maksgrensen så er det bare å legge inn en innsats på flere oddssider. Du kan for øvrig også sikre deg ekstra spillpenger ved å prøve spilleautomater på nett. Mange sportsbettingsider tilbyr nemlig casinospill og velkomstbonus du kan utnytte.